Nieuwe website Maarten Fleskens fotograaf Den Haag

Fotograaf Den Haag – Nieuwe website!

Nieuwe website voor Maarten Fleskens fotograaf Den haag

Welkom op de nieuwe website van Maarten Fleskens fotograaf Den Haag. Op deze website vindt u een uitgebreide portfolio van Maarten’s werk.

Maarten Fleskens (44) fotografeert al sinds jonge leeftijd en is volledig autodidact. Kenmerkend en uniek aan zijn werk is dat het zich niet beperkt tot één discipline.
  • √ Modefotografie
  • √ Lifestylefotografie
  • √ Reclamefotografie
  • √ Interieurfotografie
  • √ Portretfotografie
  • √ Popfotografie 
  • √ Reisfotografie
Maarten Fleskens beelden zijn even sterk als poignant. Fleskens: ‘Ik fotografeer het liefst mijn eigen verwondering over de wereld en alles daarin op de momenten dat ik daardoor gegrepen wordt, heel intuïtief.’
Vanaf 1998 werkte hij 4 jaar lang als fotoredacteur bij een Nederlands Persbureau. In 2002 vestigde hij zich als zelfstandig fotograaf. Zijn eerste opdrachten bestonden voornamelijk uit shoots voor lifestyle-glossy’s en portretfotografie voor de zakelijke markt. Later volgde onder meer het portretboek “door Blauwe Ogen”, een uitgave van het Indisch Huis over de derde generatie Indonesiërs in Nederland. De laatste jaren gaat zijn interesse steeds meer uit naar event, portret, mode-, en reclamefotografie en groeit zijn erkenning als kunstfotograaf waarmee hij regelmatig exposeert, zoals Society Bones, in samenwerking met Caroline Lamet en North Sea Jazz kunst onder de naam Frozen Sessions, in samenwerking met Hans Pols van Ontwerpbureau Barite.
Maarten Fleskens beschikt in zijn studio op het Bink36 terrein aan de rand van het centrum van Den Haag over zowel een 240m2 daglicht als een 100m2 black out studio met een 7,5 meter brede limbo voor film en fotografie. In zijn studio werken meerdere creatieve geesten waaronder Fotograaf Joan van Nispen tot Sevenear, ICT specialist Daniel Boland en filmer Zeeger Urban Verschuren van Fello Films.

 

 

Recent Posts